Input til den europæiske målbeskrivelsesramme

BUP-DK’s bestyrelse vil opfordre alle medlemmer til at komme med input til høringssvar vedrørende forslaget til en revideret europæisk målbeskrivelsesramme.

Rammen er udarbejdet af den europæiske sammenslutning af speciallæger og beskriver INDHOLDET af speciallægeuddannelsen. Der er andre dokumenter, der beskriver rammerne (tid, organisation, sammensætning af forløb osv). Dokumentet bliver brugt til at sætte barren for de enkelte landes målbeskrivelser og har bl.a. understøttet etableringen af børne- og ungdomspsykiatri som selvstændigt speciale i en del lande. Revisionen er en videreudvikling med tilpasninger ift. ny diagnostisk klassifikation (ICD11), ny teknologi, nye samarbejds- og servicekrav osv. Der er nyskabelser der med fordel kunne integreres i den danske målbeskrivelse i fremtiden men ikke noget der ligger udenfor rækkevidde. Det vedlagte feedback-formular kan give jer holdepunkter ift. jeres kommentarer som I bedes sende pr. mail til: lene.bup@hotmail.dk inden 23. februar 2021.

Yderligere oplysninger:

Feedback Form for Curriculum Framework Nov 2020 (1)

Draft UEMS-CAP Curriculum Framework

Nyheder

Se hvad der er i planerne indenfor Børne- og Ungdomspsykiatrien.

Se alle nyheder her - Se alle nyhedsbreve her

Få nyhederne i din indbakke

Ønsker du at modtage nyheder fra børne- og ungdomspsykiatrien, så tilmeld dig helt enkelt her, skriv dit navn og din mailadresse og modtag løbende nyheder.

X @BUP_DK

Følg vores tweets med fokus på bla.a. forskning, uddannelse af speciallæger og behandlingstilbud.

Indmeldelse

BUP-DK er medlem af Organisationen af Lægevidenskabelige Selskaber (LVS, tidl. DMS) og er tilsluttet European Society of Child and Adolescent Psychiatry (ESCAP).

Medlemskabet koster 1600,- kr. årligt, heraf går 300,- kr. til medlemskab af FYP, for hvem det er relevant. Det første års medlemskab er gratis.