Invitation til COVID-19 webinar: De afledte konsekvenser af COVID-19 pandemien

Invitation til COVID-19 webinar: De afledte konsekvenser af COVID-19 pandemien: National kortlægning og analyse med afsæt i de kliniske databaser i Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP).

Hvilke konsekvenser har COVID-19 pandemien haft for udredningen og behandlingen af andre sygdomme i Danmark? Hvordan har pandemien påvirket kvaliteten i udredningen og behandlingen af f.eks. kræft, kroniske sygdomme og psykiske sygdomme i Danmark? Er den sociale ulighed i sundhed blevet forværret under pandemien i Danmark?

Disse spørgsmål er de seneste to år undersøgt i COVID-19 projektet ved Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP) med udgangspunkt i de kliniske kvalitetsdatabaser og øvrige befolkningsregistre.

Vi præsenterer resultaterne af dette vigtige projekt og sætter det i et større perspektiv på et webinar d. 14. december 2022 kl. 13.00-15.40, hvor der vil være en række oplæg og afslutningsvist en panel-debat med repræsentanter for forskellige aktører i sundhedsvæsenet.

Vi glæder os til at dele og debattere undersøgelsens resultater – og håber, at du har mulighed for at deltage!

Hvor: Microsoft Teams (link fremsendes ifm. tilmelding).

Hvornår: Onsdag d. 14. december 2022 kl. 13.00-15.40

Program og tilmelding: COVID-19 webinar (conferencemanager.dk)

Nyheder

Se hvad der er i planerne indenfor Børne- og Ungdomspsykiatrien.

Se alle nyheder her - Se alle nyhedsbreve her

Få nyhederne i din indbakke

Ønsker du at modtage nyheder fra børne- og ungdomspsykiatrien, så tilmeld dig helt enkelt her, skriv dit navn og din mailadresse og modtag løbende nyheder.

X @BUP_DK

Følg vores tweets med fokus på bla.a. forskning, uddannelse af speciallæger og behandlingstilbud.

Indmeldelse

BUP-DK er medlem af Organisationen af Lægevidenskabelige Selskaber (LVS, tidl. DMS) og er tilsluttet European Society of Child and Adolescent Psychiatry (ESCAP).

Medlemskabet koster 1600,- kr. årligt, heraf går 300,- kr. til medlemskab af FYP, for hvem det er relevant. Det første års medlemskab er gratis.