Ledig post i psykoterapiudvalget

Ledig post i Psykoterapiudvalget

 

Der er blevet en ledig post i Psykoterapiudvalget.

Udvalget består af syv medlemmer, heraf en yngre læge i uddannelsesstilling. Det tilstræbes, at alle medlemmerne (undtagen den yngre læge) er specialister i psykoterapi, at alle tre teoriretninger (psykodynamisk, kognitiv og systemisk/narrativ) er repræsenterede samt at der er en bred geografisk repræsentation. Se yderligere beskrivelse af udvalgets kommissorium på hjemmesiden under udvalg.

I det nuværende udvalg er der specialister indenfor alle tre teoriretninger.  Der mangler repræsentation fra Region Syddanmark. Såfremt der er flere ansøgere til den ledige post, vil der blive lagt vægt på at få den bredest mulige repræsentation indenfor både retning og geografi.

Vil du være med til at arbejde med udviklingen af den psykoterapeutiske uddannelse og psykoterapien inden for det børne- og ungdomspsykiatriske speciale, så send en ansøgning med beskrivelse af dine kvalifikationer med vægt på erfaring og uddannelse i psykoterapi til formanden for udvalget, Peter Ramsing: peterams@rm.dk  Ansøgningsfrist  8.januar 2021.

Har du spørgsmål kan du ligeledes kontakte Peter Ramsing pr. mail eller telefon: 4010 7543.

Nyheder

Se hvad der er i planerne indenfor Børne- og Ungdomspsykiatrien.

Se alle nyheder her - Se alle nyhedsbreve her

Få nyhederne i din indbakke

Ønsker du at modtage nyheder fra børne- og ungdomspsykiatrien, så tilmeld dig helt enkelt her, skriv dit navn og din mailadresse og modtag løbende nyheder.

X @BUP_DK

Følg vores tweets med fokus på bla.a. forskning, uddannelse af speciallæger og behandlingstilbud.

Indmeldelse

BUP-DK er medlem af Organisationen af Lægevidenskabelige Selskaber (LVS, tidl. DMS) og er tilsluttet European Society of Child and Adolescent Psychiatry (ESCAP).

Medlemskabet koster 1600,- kr. årligt, heraf går 300,- kr. til medlemskab af FYP, for hvem det er relevant. Det første års medlemskab er gratis.