Ledig post i Psykoterapiudvalget

Der bliver en post ledig i Psykoterapiudvalget fra 1. juni 2018.

Udvalget består af fem medlemmer, heraf en yngre læge i uddannelsesstilling. Det tilstræbes, at alle medlemmerne (undtagen den yngre læge) er specialister i psykoterapi, at alle tre teoriretninger (psykodynamisk, kognitiv og systemisk) er repræsenterede samt at der er en bred geografisk repræsentation. Se yderligere beskrivelse af udvalgets kommissorium på hjemmesiden under udvalg.

I det nuværende udvalg er der specialister indenfor alle tre teoriretninger og det vil der også være efter 1. juni 2018.

Vil du være med til at arbejde med udviklingen af den psykoterapeutiske uddannelse og psykoterapien inden for det børne- og ungdomspsykiatriske speciale, så send en ansøgning med beskrivelse af dine kvalifikationer med vægt på erfaring og uddannelse i psykoterapi til formanden for udvalget, Peter Ramsing: peterams@rm.dk Har du spørgsmål kan du ligeledes kontakte Peter Ramsing pr. mail eller telefon: 4010 7543.

Nyheder

Se hvad der er i planerne indenfor Børne- og Ungdomspsykiatrien.

Se alle nyheder her - Se alle nyhedsbreve her

Få nyhederne i din indbakke

Ønsker du at modtage nyheder fra børne- og ungdomspsykiatrien, så tilmeld dig helt enkelt her, skriv dit navn og din mailadresse og modtag løbende nyheder.

X @BUP_DK

Følg vores tweets med fokus på bla.a. forskning, uddannelse af speciallæger og behandlingstilbud.

Indmeldelse

BUP-DK er medlem af Organisationen af Lægevidenskabelige Selskaber (LVS, tidl. DMS) og er tilsluttet European Society of Child and Adolescent Psychiatry (ESCAP).

Medlemskabet koster 1600,- kr. årligt, heraf går 300,- kr. til medlemskab af FYP, for hvem det er relevant. Det første års medlemskab er gratis.