Ansættelse som lægevikar

Indenfor de seneste år er flere børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger begyndt at ansætte medicinstuderende som lægevikarer. De opgaver man ansættes til varierer fra afdeling til afdeling. I Region Hovedstaden ansættes medicinstuderende primært i akutmodtagelsen, særligt med henblik på at varetage somatiske undersøgelser. På andre afdelinger ansættes medicinstuderende i de ambulante afsnit med henblik på at hjælpe med lægeundersøgelser på børn henvist til udredning.

Tilbagemeldingerne fra de ansatte lægevikarer er positive. De oplever, at opgaverne er lærerige, og at de får et bedre kendskab til den somatiske side af børne- og ungdomspsykiatrien og udredningsarbejdet.

Hvis du er interesseret i et lægevikariat på en børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling, kan du altid kontakte afdelingen og høre om mulighederne.

Region Hovedstaden: https://www.psykiatri-regionh.dk/centre-og-social-tilbud/Psykiatriske-centre/Boerne-og-Ungdomspsykiatrisk-Center/Sider/default.aspx

Region Sjælland: https://www.regionsjaelland.dk/sundhed/geo/psykiatrien/behandlingssteder/Sider/resultatside.aspx?dim=Behandlingssteder%20efter%20type&qp=B%C3%B8rne-%20og%20Ungdomspsykiatri&k=owstaxIdPsykTypeMetaData%3A%230bb5cf2fa-bc69-4ee7-955f-eba00ccc9f05

Sydjylland:  http://www.psykiatrienisyddanmark.dk/wm512239

Odense: http://www.psykiatrienisyddanmark.dk/wm509754

Region Midtjylland: https://www.psykiatrien.rm.dk/afdelinger/auhpsykiatrien/borne-og-ungdomspsykiatrisk-afdeling/

Region Nordjylland: https://psykiatri.rn.dk/undersoegelse-og-behandling/boern-og-unge

Få nyhederne i din indbakke

Ønsker du at modtage nyheder fra børne- og ungdomspsykiatrien, så tilmeld dig helt enkelt her, skriv dit navn og din mailadresse og modtag løbende nyheder.

Twitter @BUP_DK

Følg vores tweets med fokus på bla.a. forskning, uddannelse af speciallæger og behandlingstilbud.

Følg os på Twitter

Indmeldelse

BUP-DK er medlem af Organisationen af Lægevidenskabelige Selskaber (LVS, tidl. DMS) og er tilsluttet European Society of Child and Adolescent Psychiatry (ESCAP).

Medlemskabet koster 1600,- kr. årligt, heraf går 300,- kr. til medlemskab af FYP, for hvem det er relevant. Det første års medlemskab er gratis.Børne- og Ungdomspsykiatrisk Selskab i Danmark
Tlf. 40 20 05 17