Muligheder for medicinstuderende med interesse for børne- og ungdomspsykiatrien

Synes du at børne- og ungdomspsykiatri er spændende og kunne du tænke dig at lære mere om specialet under din studietid? Vi har forsøgt at samle information om de muligheder du har som medicinstuderende på tværs af landet. Du kan også altid finde os til karrieredage på de enkelte universiteter og til Specialernes dag.

Hvis du har lyst til at høre mere om arbejdet som læge i børne- og ungdomspsykiatrien, vil vi varmt anbefale podcast serien Psykens Detektiver. Her taler Anders Lund Madsen med otte børne- og ungdomspsykiatere om deres arbejde, og om hvorfor børne- og ungdomspsykiatrien er så spændende et speciale.

Du kan også læse mere om de mange muligheder, man har som læge i børne- og ungdomspsykiatrien her, hvor en række børne- og ungdomspsykiatere fortæller om, hvorfor de har valgt specialet og hvordan deres arbejdsdag forløber.

Læs mere:

Få nyhederne i din indbakke

Ønsker du at modtage nyheder fra børne- og ungdomspsykiatrien, så tilmeld dig helt enkelt her, skriv dit navn og din mailadresse og modtag løbende nyheder.

X @BUP_DK

Følg vores tweets med fokus på bla.a. forskning, uddannelse af speciallæger og behandlingstilbud.

Indmeldelse

BUP-DK er medlem af Organisationen af Lægevidenskabelige Selskaber (LVS, tidl. DMS) og er tilsluttet European Society of Child and Adolescent Psychiatry (ESCAP).

Medlemskabet koster 1600,- kr. årligt, heraf går 300,- kr. til medlemskab af FYP, for hvem det er relevant. Det første års medlemskab er gratis.