Lønnet praktik for medicinstuderende og valgfri kliniske ophold

Lønnet praktik

Dette er et særligt tilbud, som på nuværende tidspunkt kun findes i Region Syddanmark.

Her har du mulighed for 2 ugers sommerpraktik med løn i ugerne 33-35, hvor du sammen med en tutorlæge kommer helt tæt på dagligdagen på en af Psykiatrisygehusets afdelinger. Du får et indblik i udredning, behandling og alle andre opgaver, der er på en voksen- eller børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen og stillingen er vagtfri.

Alle medicinstuderende, der har en bachelorgrad når praktikken starter, kan ansøge om sommerpraktik. Opslag er oftest i marts måned. Hold øje med http://psykiatrienisyddanmark.dk/ for nærmere information.

Valgfri kliniske ophold

Har du under studiet et valgfrit klinisk ophold, er det ofte en mulighed at komme på valgfrit klinisk ophold på en børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling. Her kan du fordybe dig mere i specialet end under de traditionelle kliniske ophold. Nogle studerende vælger også at bruge et par uger af deres sommerferie på at besøge en børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling, og det er de fleste afdelinger positivt stemt overfor.

Du kan altid kontakte den ledende overlæge eller den uddannelsesansvarlige overlæge på en børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling og høre, om det er muligt.

Få nyhederne i din indbakke

Ønsker du at modtage nyheder fra børne- og ungdomspsykiatrien, så tilmeld dig helt enkelt her, skriv dit navn og din mailadresse og modtag løbende nyheder.

Twitter @BUP_DK

Følg vores tweets med fokus på bla.a. forskning, uddannelse af speciallæger og behandlingstilbud.

Følg os på Twitter

Indmeldelse

BUP-DK er medlem af Organisationen af Lægevidenskabelige Selskaber (LVS, tidl. DMS) og er tilsluttet European Society of Child and Adolescent Psychiatry (ESCAP).

Medlemskabet koster 1600,- kr. årligt, heraf går 300,- kr. til medlemskab af FYP, for hvem det er relevant. Det første års medlemskab er gratis.Børne- og Ungdomspsykiatrisk Selskab i Danmark
Tlf. 40 20 05 17