Kurser for medicinstuderende

Dansk Psykiatrisk Selskab (DPS) afholder de fleste år en sommerskole for medicinstuderende. Denne har fokus på voksenpsykiatri, men er stadigvæk relevant for medicinstuderende med interesse for børne- og ungdomspsykiatri.

https://www.dpsnet.dk/uddannelse/summerschools/

Psykiatrien i Region Syddanmark afholder hvert år en Psykiatrisk Efterårsskole af 3 dages varighed, som er åben for medicinstuderende og yngre læger med interesse for psykiatri. Hold øje med deres opslag, som de psykiatriske selskaber for medicinstuderende også ofte reklamerer for. Du kan læse om en tidligere efterårsskole her:

http://www.psykiatrienisyddanmark.dk/wm505246

Foreningen af Yngre Psykiatere (FYP) afholder hvert år et seminar for deres medlemmer og 3-4 medicinstuderende fra hvert universitet plejer at blive inviteret med og få udgifterne dækket. Invitation til seminaret sker via de psykiatriske selskaber for medicinstuderendes bestyrelser. Du kan læse mere om tidligere seminarer her:

http://fypnet.dk/nyt/om-fyp/seminaret/

Læs om de studerendes erfaring med at deltage i FYP seminaret 2019 – klik her.

Få nyhederne i din indbakke

Ønsker du at modtage nyheder fra børne- og ungdomspsykiatrien, så tilmeld dig helt enkelt her, skriv dit navn og din mailadresse og modtag løbende nyheder.

Twitter @BUP_DK

Følg vores tweets med fokus på bla.a. forskning, uddannelse af speciallæger og behandlingstilbud.

Følg os på Twitter

Indmeldelse

BUP-DK er medlem af Organisationen af Lægevidenskabelige Selskaber (LVS, tidl. DMS) og er tilsluttet European Society of Child and Adolescent Psychiatry (ESCAP).

Medlemskabet koster 1600,- kr. årligt, heraf går 300,- kr. til medlemskab af FYP, for hvem det er relevant. Det første års medlemskab er gratis.Børne- og Ungdomspsykiatrisk Selskab i Danmark
Tlf. 40 20 05 17