Privat praktiserende speciallæge

Ud over arbejdet i den hospitalsbaserede børne- og ungdomspsykiatri, har man som speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri også mulighed for at arbejde som privat praktiserende børne- og ungdomspsykiater med egen praksis. Der findes omkring 16 ydernumre for privat praktiserende børne- og ungdomspsykiatere, men mange flere har nedsat med egen praksis uden ydernummer.

De privat praktiserende børne- og ungdomspsykiatere tilbyder også udredning og behandling for en bred række af børne- og ungdomspsykiatriske lidelser, men kun for patienter der kategoriseres som regionsfunktion og de ser således ikke de mest komplicerede patienter, som kun behandles i den hospitalsbaserede børne- og ungdomspsykiatri.

Danske Psykiateres og børne- og ungdomspsykiateres organisation varetager de privatpraktiserende børne- og ungdomspsykiaters faglige, økonomiske, organisatoriske og kollegiale interesser.

Læs mere her: https://dpbo.dk/


Tine Skipper Vesterby er privatpraktiserende speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri.
Foto: Bjarke Ørsted

Mød Tine Skipper Vesterby der er speciallæge

”Jeg må godt det hele”

Tine Skipper Vesterby tog springet til at være privatpraktiserende børne- og ungdomspsykiater. Det har krævet omstilling, men er opfyldelse af en drøm, der har givet uanede muligheder for at få fagligheden i spil. For at holde sig fagligt ajour afsættes tid til videreuddannelse og opkvalificering. Ligesom en bred tværfaglig gruppe konsulteres for at sikre faglig sparring, organisatoriske fif og uformel kollegial ”snak”.

Tine Skipper Vesterby
Privatpraktiserende Speciallæge i Børne og ungdomspsykiatri
Indehaver af Den børnepsykiatriske klinik.

Læs hele interviewet med Tine Skipper Vesterby

Få nyhederne i din indbakke

Ønsker du at modtage nyheder fra børne- og ungdomspsykiatrien, så tilmeld dig helt enkelt her, skriv dit navn og din mailadresse og modtag løbende nyheder.

X @BUP_DK

Følg vores tweets med fokus på bla.a. forskning, uddannelse af speciallæger og behandlingstilbud.

Indmeldelse

BUP-DK er medlem af Organisationen af Lægevidenskabelige Selskaber (LVS, tidl. DMS) og er tilsluttet European Society of Child and Adolescent Psychiatry (ESCAP).

Medlemskabet koster 1600,- kr. årligt, heraf går 300,- kr. til medlemskab af FYP, for hvem det er relevant. Det første års medlemskab er gratis.